Sunday, February 15, 2009

Berchenta dengan Encik Photoshop

First (and second) time trying my hands (and stylus) at photomanipulation.






























Photo; Rehan
Model; me
Editing; me (using Photoshop CS2)






























Photo; Farah
Model; Me
The editings; me

and yep.I am loving my life.







klik untuk paparan lebih besar.
or visit deviantart saya atau photoblog saya for some more~

5 comments:

Nurhayati said...

nice editing.. :)

salam singgah.

zatul said...

yup nice editing.. spt yg aku penah kate dulu, aku suke skirt ko. buat aku rase nk try pki skirt je. ko ni pandai bergaya la. ko kene jadik sifu aku~~~ huhuhu

Cieri said...

@nurhayati
thanks.sila lah singgah lagi ya


@zatul
ahak hak hak.tu 1st time aku main photomanipulation pakai PS.biasa aku buat minor photo editing aja.xpernah pakai brush2 sume2 ni.thanks~

jom pakai skirt~aku sukeee pakai skirt.trasa diri ini ayu~ala2 damsel in distress waiting for my knight.hahaha.
jom g shopping~skirt krim tu beli kat mesia n dress hijau(dress ya itu,long dress ngan smocking kat bahagian dada) beli kat jepang.
pandaikah aku bergaya?hak hak hak.xd la.aku selekeh.an kadang2 baju aku pakai xkena. =P

zatul said...

tunggu aku kurus dulu baru gi beli skirt. ahahaha. sbb bontot aku besar siot rase buruk lak aku pakai skirt.. :( tp skang aku dh join gym. fufufufu. nk kurangkan 10kg..harap2nye la kan. hehehehe

Cieri said...

@zatul
gambareeee~!aku pun nk kena kecikkan bontot n paha aku.should i start running kana~*survey nike+ipod kt amazon*
ko kurus cepat.aku bg ko masa smpai august.muahahahaahahahaha