Sunday, December 7, 2008

..(無題/tiada tajuk)..

Hari ni ada Japanese Language Profiency Test,level 1.
Doakan aku lulus ya.

Esok Aidiladha.Mahu pulang beraya..

tak apalah. Aku sedang berjihad dijalan-Nya.
(Sedang cuba membetulkan kembali niat kenapa aku disini)

JLPT 1Q dah tamat.sekarang,mahu cuba habis-habisan untuk exam kali ini.
*senyum*

2 comments:

zatul said...

sorry lambat wish aku kat lumut. x de internet :(

anyway, hows your 1Q?

yup. betul2. betulkan niat. jgn jadik cam aku. smpi final year baru realise why aku x excel kat uni. sbb niat aku gi uk salah...

Cieri said...

@zatul
o?beraya kat lumut?

tatau la...xconfident lulus..huhu.dah x study nak confident camne....

hoo~thanks nasihat tu..tpi yappari..nak betulkan niat tu..n nak kekalkan niat tu...ssh...hoho~