Friday, January 23, 2009

Make It Mine





It is all your fault la Huzza for introducing Jason Mraz to me!Now I am addicted to his songs. WEK! puas hati dapat buatkan saya addicted to Jason Mraz?

WEK!

Make it mine.
really like this song. feel like dancing a la la la la la la a la la la la love this~

sebelum ni tak perasan lah pulak yang suara Jason Mraz ni erm...best.Ich liebe! schweet aja.
ada siapa-siapa yang sanggup nak sponsor saya pergi ke live Jason Mraz kat Osaka bulan feb ni? nak pergi! tapi...tapi...exam.... T_T


...really need to make it mine...
*wink*

6 comments:

Mimie said...

hoho..best gak lagu nyh~~

Cieri said...

@mimie
best jyan~aku rasa nak terkinja2 macam Jason dlm vid tu~

Diloz said...

jom kat shibuya 23/24 feb nanti!
aku dah dapat tiket!

lagu fav aku absolutely zero n beautiful mess.
gila ah aku obses ngn mamat ni.
tengok live dia kat EBC:korea n java joes.time tu 1st time dia perform as musician.
it was the 1st time he played with toca rivera.

*eh,dai mane eh?
=P

Cieri said...

@Diloz

CISSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!
23 aku cuti but 24 aku exam.and shibuya?3hours by shinkan and before that 2 hours by tokyu(mana ler shikoku ada shinkan) ?thanks for inviting.next time insya allah when I am in dai.

my fave semestinya make it mine and geek in pink.

aku budak kosen.

Diloz said...

ooo...takpe2.

stdy dulu rajin2.
penting tu.
=P

Cieri said...

@diloz

=D