Friday, February 5, 2010

Tiga Belas

ditag oleh Abg Doink
lama r xmen tag tag ni~
wee~

1) Adakah anda rasa anda HOT??
hot sebab banyak dosa? atau hot sebab baru makan/mandi? atau hot sebab duduk dekat heater? atau hot sebab tengah marah?
kalau aku hot, aku xkan perlukan hot drinks, atau heater, atau fleece jacket, atau comforter kan?


2) Upload gambar kegemaran anda
Oleh kerna gambar kegemaran aku adalah bukan untuk tontonan awam, aku letak second fave r.





3) Cerita pasal gambar...
guna hanset aja amik pic ni.Dalam Lab, 10min lepas selamat tulis,print,bind,tempek sticker nama kat kaver thesis. Minimal makeups (serious minimal sgt2! xcaya udah~) as kitaorang budak 5C ada sesi fotografi tengahari tadi. saya pakai baju fave saya yang menampakkan saya kurus dengan blazer murah berserta pin hadiah harijadi dari Huzza. plus, I am wearing a pair of purple contact lens.
apasal saya suka pic ni? sebab saya rasa mata saya nampak lawa dan panda eyes tak visible sangat. disamping itu, saya rasa saya nampak kurus sikit la.


4) Bila terakhir kali makan pizza?
last month makan pizza kat kedai italian dengan Rehan dan Barni


5) Lagu terakhir anda dengar

*cek iPod jap*
hurm~
Jason Mraz`s Geek In Pink


6)Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
layan Glee sambil tunggu kani tamago zousui ni kembang. kat pack tulis menda ni ada 36Kcal aja. betul kana?


7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?

cieri, ina, ecah, Aisyah, Aisyan, Aisya, Ai-chan



Tag lagi 8 orang.

1. Adik


2. Syaza


3. Joyce


4. Aien


5. Dibah


6. Adlina Adelaide


7. Afifah Aisyah


8. Izzaty Khalit


9) Siapakah orang No.1 kepada anda?
Adik aku yang no 5 yang tengah menjaga kambing2 Jamnapari dengan rajin di rumah sambil menunggu SPM kuar.


10) Kata sesuatu mengenai orang No.5?

Member zaman Maahad yang fanatik ngan Arashi


11) No.3 ada hubungan dengan siapa?
with manusia for sure. and with alam sekitar.


12) Bagaimana pula dengan orang No.4?
kenapa dengan dia?


13) Pesanan kepada orang No.6
Balik2 la Adelaide tu. lama2 kat mesia tu wat pe?


14) Kata-kata cinta untuk No.2

you know I love you~


15) Adakah No.7 dan No.8 mempunyai persamaan?
Nama mereka bermula dengan huruf Vokal bukan konsonan.


16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda.

Senpai aku yang aku xnah jumpa.
wait, dia cakap dia ada time orientasi kat Tokyo 3 tahun lepas but then, aku xcakap ngan ko maa~
Dia keje kat Tokyo April nanti
tapi Deviantart account dia still tulis dia kat Chiba.
Dia ada March Merah.


17) Persamaan kambing dengan lembu.
sedap dibuat steak atau sup atau gulai atau bakar atau goreng atau biryani atau lain2.
Aku suka sup gear box and sup kaki and sup tulang pendek citer sume jenis sup r.


18) Perasaan buat tag ni.

memula happy/lega sebab dah submit thesis pastu perasaan jadi kacau sebab baru tahu aku kena pindah awal dari hostel. argh! mana aku nak merempat ni?


19) Adakah anda tahu si razman tu sengal?

Siapakah Encik Razman yang dinyatakan disini?


20) Gay or Les?

If I am one of the above, kesian la kat peminat2 aku kat luar tu.
Can`t you hear they are screaming my name?
=P


 
Ao-chan hadiah dari Orang (yelah,takkan kucing nak bagi kat aku plak kan?) dengan duit berman2 yang habis dalam sekelip mata.
BTW
Ao-chan  is my currently fave teddy.
 (ya ya, I know it is weird to named a PINK colored teddy bear BLUE. Adalah kisah disebalik nama ni)
Cuddy sangat sampai hilang jap rasa nak kucing (rujuk entry Tujuh)

4 comments:

nazrul said...

haha lame gile tak update deviantart nyer profil haha.

Cieri said...

@Doink- tau xpe. aritu kata nak update?

「dieyb」 said...

aku kah yang no.5 itu?
wahaha ..

Suiko-Sama said...

malasssss.