Thursday, November 6, 2008

研修旅行2008

alhamdulillah...kenshuu ryokou tahun ni berjalan lancar~
kitaorang ke area Nagoya dan Iga tahun ni.
bertolak dr Niihama dalam jam 8 pagi dan berhanti rehat tengahari(sebelum itu dah berhenti beberapa kali)
Lunch dengan Nasi Lemak yang Kaw!

group pic
-rombongan che Kiah ke Nagoya kali ini.nama rujuk entry sebelum ini yek~

mula2,kitaorang ke Museum Toyota.
Kereta.dan kereta.abes nak expect apa lagi kalau nama dah museum Toyota.
so....
dari kereta(basikal,motor) camni....

keter?beskal?

ke yang rupa macam ini....


toyota~

then,tetiba,jumpa model tang tengah memodel kan keter kat museum tu..apa lagi~cepat2 la snap pic die sementara ada chance....










....










....









....
model keter
model keter~
bapak lame~

then kitaorang terus ke hotel.bilik kecil.sangat kecil.tak apalah.jepun bukannya besar.
sementara tunggu untuk keluar makan...
kita main kamera jap~

hai?

haha~pipi tembam!

second day..lepas menggemukkan diri makan buffet breakfast yang takder lah best sangat pun...
kitaorang ke istana Nagoya..

名古屋城

ni rupa dia yek adik2 ku.
gambar kakak mu yang lawa ini ada.tapi takut adik2 ku bising pakaian macam model,kakak xletak lah gambar kakak yang lawa itu~

lepas tu ke aquarium.
kuu-chan(orca) baru je mati last sept.xsempat tengok.frust jugak la.sebab awal2 dah pasang niat nak tengok orca tu.....
xpe lah..tengok dolfin2 nakal yang asyek melompat2 dan percikkan air pun cukup la~

lompat2

dah tak tahu ape nak buat,kita bercamwhore~
aaa....
-dimanakah dikau sayang ku enche PENYU~-
-dah tukar jaket so boleh letak pic sendiri-

jangan tinggalkan daku~
-jengan kau tinggalkan daku wahai enche PENYU~

last skali tuk second day,kitaorang ke jinja.iso jinja?ke ape...

group pic lagi~

pastu hotel.makan.xder buffet breakfast dah tapi bilik dia chou best.mana tak nya,bilik twin dijadikan bilik single.sangat selesa sampai aku terlambat bangun pagi keesokkan nya....
hurhurhur~

teh next day,kitaorang ke Iga.ada museum ninja dan istana.mula2 ke istana dulu~

group pic~
-nin nin NINJA~!-

伊賀城
-ninja comel~-

ninja

pic ada banyak lagi..tapi kan...aku malas nak upload plus bukan ada orang baca sangat pun.see,bahasa aku guna pun cam malas semacam aja.haha..memang malas pun.tapi pikirkan banyak lagi event coming up,kang xtertulis plak....

kitaorang selamat sampai kat Niihama terchenta at 6 pm...balik pengsan...hahahah~

last but not least~
a very cute ikan buntal punye pic....
scrol ne~
...








....







.....









.....














......








ikan buntal comel
KEMBUNG~
huhu~
comel kan ikan buntal ini~

8 comments:

syazwani Aqilah said...

wahaha..ikan bunta x comey langsung
huahahahahahahahaaha

Cieri said...

isk isk isk...
mata kat ne?
secomel2 ikan buntal tu...xnampak ke?
jangan nak penafikan kenyataan~

syazwani Aqilah said...

wek3x..
betolla..memang x salah dah..ikan buntal tu x comey langsung..wahaha
rasanye ina la yg kne tmabah power nih..

syaza said...

u r wearing too much blusher

Cieri said...

@syaza
nmpk cm too much k?opsie~

zatul said...

ko dh kurus ke pe?

zatul said...

and kenalkan aku kat laki itu, itu dan itu :-D

Cieri said...

@zatul
nope.7 kilos heavier than masa aku jumpa ko 3 thn lepas.
naik mendadak 8 kilo since datang sini.hur hur hur....

laki mana,mana dan mana?