Friday, November 28, 2008

Assalamualaikum Awak.

*edit
person I mentioned here ngan senior yang I mentioned kat entry before, ARE NOT THE SAME PERSON.
the senior asked for my ways of flirting which I dont have.
jangan salah faham
couple just tuk naikkan semangat belajar?not my cup of tea.esp bila ada orang lain-bukan mahram- nak kontrol2 aku.
*end edit




Entah kenapa,saya rasa rindu sangat nak berborak dengan awak malam ni.
maafkan saya.
tapi,saya tetap akan berpegang pada janji.
jangan risau.
dan saya juga akan terus pegang pada nasihat awak.
saya kena layan kepala dan jangan layan perasaan kan?

chow.

wassalam

9 comments:

Anonymous said...

perasaan?? oo ade perasaan rupenye.. igtkn hati keras mcm batu simen..

Anonymous said...

layan je perasaan tu.call la senior tu luahkan perasaan kat dia

Cieri said...

@anonymous 1
ada perasaan tapi perasaan tu disorokkan.biar nampak keras macam simen.

@anonympus 2
xboleh layan.
xmahu.

Anonymous said...

jgn camtu
nnt lame2 nnt merana
ssh plak
cube kta pndg dr sudut positif
cpl utk naik smgt blaja ke?
pendorong kejayaan ke?
x gitu?

SyazwaniAqilah said...

1st. jgn layan perasaan tu , makan diri nanti.. istighfar byk2x eyh! kun fayakun!! apa yg dah tertulis kat luh manfuz akan tersingkap jua..

2nd. who is THIS senior plak?

3rd. u r coming over here? march?

Cieri said...

@anonymous
kalau layan lagi merana.saya kan xd perasaan macam konkrit


@ani
1-hahahaha.HAHAHAHAAH

2-HAHAHAHAHAAH *gelak guling2*

3-dunno yet.why?

SyazwaniAqilah said...

1. blek!

2. blah!

3. planning for egypt but on feb. la. haha..saja nak tahu..

@ anonymous!
ada ke couple naikkan semangat utk blaja.. x bleh blah.. baik niat kerana ALLAH leh gak pahala.

zatul said...

aku tau sape yg ko mksd kn :->

Cieri said...

@ani
feb ina xcuti lagi la.
kalo nak pg pun march.10march baru cuti insya allah


@zatul
biar betul ko tahu?!
aku mau chat sama ko!!!!