Saturday, November 8, 2008

wahai enche/che anonymous...

adakah anda sedar bahawa anda menggunakan IP address yang sama dengan IP address saya?

dimana,hanya ada 10 orang malaysia termasuk saya yang berkemungkinan untuk menggunakan IP address ini.

yang saya pasti,ada alamat untuk blog ini,hanya lah seorang.
dan orang itu,berkemungkinan untuk menyebarkan alamat blog ini kepada orang lain.

dan seorang lagi pernah menyebut tentang nama pc saya yang tidak pernah saya war-warkan kepada orang awam.

I can trace you.nak waruguchi pun,fikirkan lah cara yang lebih `anonymous`

8 comments:

Anonymous said...

erk..xpaham cik ecah ckp pe ni

Anonymous said...

Kalau perempuan lawa pendiam
Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
kalau perempuan tak lawa pendiam
Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...

kalau perempuan lawa berbuat jahat
Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih.kesian
kalau perempuan tak lawa berbuat jahat
Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...

kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg diganggu
Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang diganggu
Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...

kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!

kalau perempuan lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih
Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...

kalau perempuan lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau perempuan tak lawa penyayang binatang
Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau perempuan lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
kalau perempuan tak lawa bawa BMW
Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....

kalau perempuan lawa tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar
Lelaki akan kata: sedar pun diri...

kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: caring sungguh....
kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....

kalau perempuan lawa bersedih hati
Lelaki akan cakap: dont worryi will make u happy forever
kalau perempuan tak lawa bersedih hati
Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...

kalau perempuan lawa masak
Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...
kalau perempuan tak lawa masak
Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????

kalau perempuan lawa main2 miss call
Lelaki akan kata: takpe...
kalau perempuan tak lawa main2 miss call
Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..

kalau perempuan lawa hantar2 email
Lelaki akan kata: sukenya....
kalau perempuan tak lawa hantar2 email
Lelaki akan cakap: balik2 email dia.boring

skrg ni ko nk phm sendri ke ape??
-----------------------------------
lg 1...
kalo org tu same IP add dgn ko...
mesti arr die dlm radius 30m dr pc ko...
bru la die bleh curik IP add ko...
ke bnda lain yg same?
bkn IP add?
jgn nk tipu

Anonymous said...

aku bkn ape
aku nk ko jage tingkah laku & tanggungjawab
tu je aku mntk

Anonymous said...

btol tu..jgn la gedikz melampau sangat..nanti semua org menyampah..

Cieri said...

to multiple anonymous
to er is human,to forgive is divine.
boleh saya tahu apa yang awak tak puas hati dengan blog saya?
owh.atau awak tak puas hati dengan saya?kenapa tak bersemuka atau letak saja nama betul anda?
atau anda pengecut?
saya tak rasa saya terlebih gedik.atau gedik melampau.
tanggung jawab apa yang awak maksudkan?
tingkah laku?jangan judge saya hanya kerna blog saya sahaja.tolong kenali saya dahulu baru jugde saya.
awak nak saya perasan saya tak lawa?merendahkan self esteem saya sendiri?

Anonymous said...

bkn suh merendahkan self esteem sndiri tp sedarkn diri 2 sket..

Cieri said...

sedar diri cam mana?
ok la...awak tak yah nak lapik-lapik lagi.
cakap terus-terus mana yang salah,mana yang kurang,mana yang lebih,mana yang menyakitkan mata,mana yang tak kena.
cakap/tulis semua jangan hanya cakap/tulis `sedarlah diri sikit` etc etc.
awak tak cakap saya takkan tahu..as for me,I had done nothing here.

dharajuku said...

oo ade mslh ek..sabar ek ecah..

(aku tatau ape2...)

cuma.ade ke perempuan lawa dgn x lawa? apekah~ aku x suka yg tuh...