Wednesday, November 5, 2008

ape korang pikir about this...

今夜、お前は俺のもの。
tonight,you will be mine.*gelak2*
-masa pergi bookshop dan dia ternampak some eromanga.and pointed to me some of the scene.

絵文字?見えない。お前の体の一部に見える。
emoticon?tak nampak pun.a part of your body ada la.
-when he saw the emoticon I always use;=3

そして、今夜、一緒に風呂に入ろうね。
so,tonight,jom masuk furo sama-sama
-when I said,I just wanna take a nice long bath after a long day.masa kenshuryokou.

お前の体いつも見ているから、そんなことがわかる。
aku selalu tengok body kau,so I knew la.
-when he said something about my tummy.

kalau korang la kan,seorang lelaki cakap semua tu,apa yang korang rasa?

komen/pendapat please!

12 comments:

syaza said...

H-E-N-T-A-I?
ntahla..ak x phm entry ni actually

Suba said...

kimoi!! get a restraining order!!seriously...guys sometimes.....>.<

Cieri said...

@syaza...
ko zpam ape?

Cieri said...

@suba...
how can I...
kang jadi kokusai mondai pulak....

zhenhui said...

kalau kau ada proof dia cakap benda macam ni kau boleh report sekuhara sebenarnya...but yeah...then again..orang jepun open-minded..

Cieri said...

@zhenhui
not a jap kedo....

syaza said...

wakhkahkah!! calvin!! dia slalu eroi x kena tempat dowh!

Cieri said...

@syaza...
bukan calvin dergh~
dak mongol kosen aku la

zatul said...

pervert? wah kalo aku die ckp camtu kat aku, dh jauhkan diri aku dr die. geli geleman denga kalo laki komen pasal body kite. sape dak tu? budak mongol? mongolia?

Cieri said...

@zatul
bukan takat geli dah ni...seram.
aku jauhkan diri aku senyap...lagi la kuat die kacau.
mse kosen sai,die ajuk cara aku cakap `irrashaimase`
yep.mongolia.

akak said...

Soka?

Erk, sebenarnya kurang faham entri ni, tapi when talking to guys not ever even once mentioned something about taking long bath or something very personal about your life or body or you gonna be dragged into conversation that you started it out yourself. Don't ever entertain it at the first place and you wouldn't face any weird? conversation.

" Wanita itu fitnah, ketika dia keluar maka bergantunganlah syaitan di badannya. Maka berkatalah lelaki, cantiknya matanya (atau dadanya) dan yang paling selamat bagi wanita adalah berada di rumahnya"

Hadith Riwayah Muslim.

Itd doesnt matter whether in the net or offscreen aka out of the virtual screen anyhow, we have to take a good care of ourself. Even a single and unintention mistake could lead to a big fitnah, trouble or masalah worried hati or else.

Take care dear!

Anonymous said...

org yg ckp tu dak nihama kousen? gile tul dak jepun tu.. hak3