Sunday, October 12, 2008

aku

aku tamao menjadi seorang pengikut...
yang ikut something hanya tuk sementara.....
tak perlu jadi trend setter....
asalkan aku tak mengikut-ikut orang hanya kerna ingin menjadi cool.....
-orang suka nasyid,aku pun sama.orang suka men kamera,aku pun sama.-
no!
thats so not me!
sila tampar aku kalo korang nampak aku ada tanda2 hampeh.
tanda2 materialistik sort.
tanda2 gilakan hi-class.
etc.
aku bagi permission tu korang tampar aku dan sedarkan aku dari menda2 yang sementara ni.




sometimes,I felt like I am nothing.
N-O-T-H-I-N-G

s###
someone PLEASE slap me hard on my face now!

9 comments:

SangPelangi said...

Nak slap tak boleh. Adik aku pun aku tak slap tau.

Kau tak perlu memikirkan apa yang orang mengatakan tentang citarasamu.
Kita sudah merdeka.

Yang perlu, adalah memulangkan semula kebebasan itu pada mereka. Iaitu orang yang mengatakannya.

Biar apa orang nak kata. Dan suka hati kita.

Cieri said...

ko jgn ngade2 nak slap aku.
sentuh pun jangan.
HARAM!

slap sini maksud die boleh jadi 2...
slap betul2
ato
nasihat,kutukan.
I can tolerate more with kutukans. lagi teruk kutuk lagi baguih kot...
hahaha....

tapi tu la....
being myself,menyebabkan people talk.
I dont think that there is anything wrong for me to be myself,to be weird.

malas dah nak kisah.
yang penting,
aku=aku
dan aku itu weird and nerd.
bluek~

last,
KO,JANGAN NGADE2 NAK SLAP AKU OR DO ANYTHING.
aku sepak kang.

Joyce said...

eh....kenapa tiba-tiba u dgn syaza dua 2 emo tentang pasal macam nih hah?

pelik lah u org.

Haha.... but u know wat. si yah look down on urself so much. ur so unique in a good way. just be urself and feel comfortable. Thats the most important thing.

Kalau nak cakap org pelik. Tgk lah saya, perempuan yg tak perempuan. Lebih suka style lelaki drpd skirt. Serious hati ku geli bila nampak lace ke warna pink terlalu banyak. Haha......

Cieri said...

tah la...
PMS kot~

thanks for the nasihat joyce~liebe dich!

but...you wear skirts more lately right?hahahaha
I am going to buy you something pink pink and lace lace.hahahahaha

Anonymous said...

nak slap jgk tp jauh la...
huhu
afirmo...

Cieri said...

afirmo?
sape nih??
if you a guy,dont even dream of touching me.
if you a girl,and knew me much,sila la.

Cieri said...

afirmo....
*burst out laugh*
You are such a dear~!
:X

syaza said...

to joyce: weyh! pink lace reminds me of ulya!

Cieri said...

@syaza
cant help laughing....
ROFL

tapi bukan ke bulu pink?