Sunday, October 26, 2008

tag lagi....huah

kali ni...the gorgeous Suba tag me....

Each player of this game starts off with 15 weird things / habits / little known facts about yourself.People who get tagged need to write a blog of their own 15 weird habits / things / little known facts as well as state this rule clearly. At the end, you need to choose people to be tagged and list their names.NO TAG backs!
  1. aku suka berangan menda tah paper.
  2. aku xleh amik caffeine berlebihan.semug instant coffee sehari pun kadang2 dah lebih tuk aku.kalo aku terlebih caffeine...1st perut aku meragam.lepas tu aku macam high.xder la gelak2.tapi aku buat menda pelik2 yang lepas tu,aku agak regret.*refer entry2 b4 this.owh!aku dah sorokkan entry tu!*
  3. bilik aku penuh ngan softoys.ada sekor kat studylamp,sekor atas frame gambar...2 ekor aku baling2 atas meja ni...1 kat kipas...3 kat printer...1 kat tingkap...3 kat katil..1 kat almari...1 kat cermin....1 kat rak buku...1 kat pintu...lagi....
  4. I love nattou.I even can eat nattou by its own.letak tare n mustard dia aje.makan ngan roti mcm baked beans pun sedap.letak dalam okonomiyaki pun sedap jugak!
  5. I want to be a fulltime house wife.with a pHD.haha.
  6. aku cepat cuak.tanye orang2 yang ada ngan aku mase aku balik mesia summer lepas.tanye adik2 aku bile aku lambat nak amik mak aku ke aku lupa ape2time aku lupa nak masak.time aku tersalah cakap paper..aku.cepat.cuak.
  7. kalo aku suka seseorang atau kalo ada orang yang menarik perhatian aku...aku akan kacau die puas2.
  8. I cant sleep without comforter/blanket.even tengah2 summer skali pun.kalo pegi umah orang, ayat wajib aku `aku nak slimut.` xd bantal xpe.selimut tu penting.
  9. aku pernah msk onsen/hot spring.rotenburo/open hot spring lagi
  10. aku pernah tabur thumb tack kat lantai n let anak sepupu aku jalan.she stepped on them and menangis la.pastu,I told her mum sume tu acident aja~
  11. I prefer reading over watching.
  12. I can spend a whole day reading blogs.lompat sana lompat sini.
  13. I love playing sports but aku xbagus dalam mana2.boleh main aja.and I love running but sucks kalo lari long distance.dashing okay aja~
  14. aku dah tak pakai all karut marut moisturizer.dah tak pakai yang mahal2 japan made moisturizers.now pakai olay total effect aja.beli dr mesia.effect die best wooooooo!!!!!!!
  15. aku xleh bawak motor.xkisah la.sebab aku boleh merempit pakai keter mak aku.muahahahahhahahaha.ok.I love driving altho aku cepat cuak.owh.and peronality aku changed hampir 180degree mase aku drive.not proud of it kedo...
huahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...penat la buat menda ni!took separuh hari pikir nak tulis ape

revenge!
aku tag
  1. afirmo
  2. ani
  3. calvin
  4. aki
  5. syuhaida
BUAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

syaza said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Suba said...

omg...tak sangka u guys sekejam tu....!! btw..i can't sleep w/out selimut too! i duno y....n olay memang bagus giler!! S'port m'sian products! yea!...jap...jap...it's made in thailand....~~~sama je la....hehe..penat but fun kan...?=p

Cieri said...

@syaza....ko...ish ish ish...
maybe sbb mase ko buang die tu,die jadi makin sayang kat ko kot~

Cieri said...

@suba....hahahaha~besa lah suba~darkside~
heee~same la~selimut tu imp!

dulu I pakai siseido-ejaan salah-
tapi xelok2 muka.pastu balik ritu,I ter try olay tu.and I love it!dulu xleh pakai olay sbb mse I pakai y kuning dulu,my muka nye condition,jd lagi teruk.oily datte.now,kat jepun,jd ok plak~he~~

syazwani Aqilah said...

isk..saje je..ani malas nak tulis menda panjang2x..

Suba said...

lolx...sini dry kot...tak tau la...sejak dulu pakai olay...i switched to kanebo at one point coz i ran out of olay,tp balik je terus beli supply olay...hahaha....

Cieri said...

@suba
I balik natsu ritu br try olay...pastu cambest rasa...I ask my mum to send me another bottle.spare...
kanebo best ke?