Wednesday, March 24, 2010

37

Ape korang pikir pasal kawin masa belajar?
Samada duadua student atau satu masih belajar dan satu lagi sudah keje.


-I know, I know,maybe ramai would tell me, 'ko nak urus diri sendiri pun xleh, let alone nak kawen. forget about it ecah. you are still a kid'
Yes, I am a kid at heart but this isnt for me.
Someone asked me this and I want to know others opinion.

Come on guys, dont label me as gatal or what. Face it. Now or later we have to think about something like this. We are not teenanger anymore. OK?

3 comments:

Mujaheedah said...

hurm...
boleh bagi thumbs up..

sebab....
ramai orang fikir kena habis study baru boleh kawen..
Pastu jadi kes2 dlm entry 35 semua bising..

sapa yang tahu bile sesuai..

Kakak Shakir said...

it's a very common topic here...
n kt sini mcm biase je kawen time blajar...org yg tak kawen lak rase cam alien..hoho..
marriage is not about age..
it's how u put urself into it...
my fren yg kawen kt it goes naturally..blaja n blaja n blaja..

「dieyb」 said...

i am no good with words :)

bg aku sesape yg amik keputusan nk kawen time blajar..aku respect ar..sebab bukan senang nk handle both things at the same time..mengambil keputusan untuk kawin bg aku adalah satu keputusan yang amat besar kerana tanggungjawab yg akan di pikul amat la berat..even my big bro pun rase takot nk kawen lepas pegi kursus kawin..jadik.mmg aku respect sesape yg amik keputusan nk kawen sbb bg aku die mmg paham dan bersedia dan sanggup utk pikul semua tanggungjawab2 tu..:)